TrouwringThuis

Welke trouwringen passen het best bij jullie? Trouwringdeskundige en juwelier Cobi Leenheer (eigenaar van TrouwringThuis) geeft graag een advies op maat. In je eigen tijd en op een zelfgekozen locatie, bijvoorbeeld thuis.

Cobi Leenheer - Juwelier en trouwringdeskundige

De onvoorwaardelijke liefde die aankomende bruidsparen voor elkaar voelen vindt zij zeer bijzonder. Niets is mooier deze emotie met de meest prachtige en persoonlijke trouwringen te bezegelen. Mede daarom hebben trouwringen haar speciale belangstelling. Cobi is al jaren actief in de trouwringen-branche en werkte als adviseur en verkoper bij Diamond Point, de juwelier in de Bijenkorf. De afgelopen drie jaar was zij (mede)eigenaar van een trouwringenspeciaalzaak in Rotterdam en maakte ze al veel aankomende bruidsparen gelukkig door hen te adviseren en te begeleiden bij de keuze van hun trouwringen.

Trouwring kopen? Een feestje vooraf

Het is motiverend twee gelukkige mensen te zien, die een keuze gaan maken voor de rest van hun leven. Dat verdient veel aandacht. Die aandacht geeft TrouwringThuis aan haar cliënten zoveel als nodig is. We willen weten er in het hoofd van mensen omgaat en reageren sensitief, waardoor we al snel signaleren hoe men zich voelt. Zo weten we ook welke trouwring bij hen past. Onze cliënten ervaren dit als positief en gaan zich steeds prettiger voelen. Zo wordt het kopen van trouwringen een feestje vooraf!

Onze merken zijn: Breuning, August Gerstner en Collection Ruesch

Ons motto: "Een liefde uit duizenden verdient een ring uit duizenden”
 


Een goed en vertrouwd advies:

Je kunt bij TrouwringThuis.nl terecht voor de beste adviezen. Zo geven we ook advies over de zogenaamde "4 C’s" bij diamant.
De 4 C’s staan voor:

  • de slijpvorm (cut);
  • de kleur (colour);
  • de zuiverheid (clarity)
  • het karaatgewicht (carat)

_____________________________________

TrouwringThuis is gevestigd in Woerden.
Tel. nr: 06 55 87 23 47
Email: cobi@trouwringthuis.nl

KvK Utrecht 63516942
Btwnr. 082476445B02

"Een liefde uit duizenden verdient een ring uit duizenden"TrouwringThuis.nl

Zullen we afspreken?

Ik maak graag een afspraak met jullie!

Stel een vraag