Breuning

Breuning Echte liefde

Trouwringen smeden het vuur van liefde. Ze zijn het symbool van genegenheid, verbondenheid en trouw. De nieuwe trouwringencollectie van Atelier Breuning is een parel in het grote assortiment van TrouwringThuis.nl

‘Two in Heart’-collectie

De nieuwe ‘Two in Heart’-collectie van Atelier Breuning is uniek in diversiteit. Deze collectie staat voor de puurste gevoelens. Breuning ringen onderscheiden zich in ambachtelijke perfectie. In het Breuning-atelier werkt een zeer gerenommeerd team van vormgevers aan de ring voor ieders hand. Ringen in wit, geel en rosé, in het complete gamma goud; in elke ring glimt de glans van een duurzame belofte.

Breuning trouwringen echt pronkjuwelen met 90 jaar expertise en vakmanschap. Het doorontwikkelde design draagt de rust van de tijd in zich en een flonkering naar de toekomst. In hun frisse, modieuze uitstraling zijn ze de meerwaarde van iedere verbintenis.

Breuning ringen, de kroon op de mooiste dag

Ga voor een ring die getuigt van een persoonlijke smaak en een gelukzalig gevoel. Vraag naar de Breuning collectie en laat je maar verrassen door de veelzijdigheid en de variatie. TrouwringThuis.nl adviseert je graag bij de keuze in het veelomvattende assortiment. 

Nieuwsgierig naar het aanbod?

Bekijk hieronder een impressie uit de uitgebreide collectie van TrouwringThuis. Wat jullie hier zien, is slechts tipje van de sluier, maar het geeft wel een indruk van wat jullie van TrouwringenThuis kunnen verwachten. Meer zien uit het assortiment? link naar assortiment Breuning
Of neem dan contact op met Cobi via info@trouwringthuis.nl


http://www.breuning.de/de/pure-love.html

 

"Een liefde uit duizenden verdient een ring uit duizenden"TrouwringThuis.nl

Zullen we afspreken?

Ik maak graag een afspraak met jullie!

Stel een vraag