Een weloverwogen keuze

Omdat het aanbod van hoogwaardige trouwringen van Europese topateliers, zoals Breuning, August Gerstner en Collection Ruesch, eindeloos gevarieerd is en de keuze voor een trouwring persoonlijk is, kan het moeilijk zijn te kiezen voor een trouwring. TrouwringThuis helpt je graag en deskundig met het maken van een weloverwogen keuze.


Bespaar tijd

Je hebt geen tijd om tijdens werktijden of in het weekend juweliers te bezoeken. Jij wilt liever een keuze maken op momenten dat het jou uitkomt. In je eigen tijd, op je gemak en in je eigen omgeving. TrouwringThuis snapt die behoefte. Het is belangrijk niet overhaast een beslissing te nemen. Een trouwring is tenslotte het symbool van verbondenheid en het meest persoonlijke sierraad dat je kunt bezitten. Daarom geeft trouwringdeskunsige Cobi Leenheer van TrouwringThuis jullie net zoveel tijd en aandacht als jullie nodig hebben. Op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken.


Hoe werken wij?

Maken jullie een afspraak met TrouwringThuis, dan is het misschien verstandig eerst te kijken naar foto’s van trouwringen. Zo krijg je een mooie indruk van de omvangrijke collectie en kun je je voorkeur voor een stijl, kleur en/of materiaal aan ons doorgeven. Tijdens de afspraak met onze trouwringdeskundige Cobi Leenheer, bekijken jullie de trouwring die voldoet aan jullie keuze. Je past ze en krijgt daarbij het juiste advies op maat.

*Voor alle duidelijkheid: de ringen die Cobi tijdens de afspraak laat zien, zijn allen dummies zonder waarde. Deze ringen geven een bijna niet van echt te onderscheiden indruk van het uiteindelijke resultaat.

In heel Nederland

"Een liefde uit duizenden verdient een ring uit duizenden"TrouwringThuis.nl

Zullen we afspreken?

Ik maak graag een afspraak met jullie!

Stel een vraag